Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Zonwerend glas

Hete zomers…voor veel mensen heerlijk als u naar buiten gaat. U voelt de zon heerlijk op u huid branden en wordt vrolijk door het warme weer. Er is echter een probleem: wanneer u thuis komt, op kantoor werkt of in de serre zit, wilt u niet constant in de hitte zitten. Hier mag het wel wat koeler zijn. Gelukkig is warmtewerend glas hier een oplossing voor. Warmtewerend glas zorgt ervoor dat de warmte wordt weerkaatst, waardoor de temperatuur in uw woning, serre of kantoorpand aangenaam blijft. Zo kunt u buiten genieten van het heerlijke weer en ondertussen binnen de verkoeling opzoeken.

Hoe werkt zonwerend glas?

Warmtewerend glas is isolatieglas waaraan een extra zonwerende coating wordt toegevoegd en waaraan speciale, warmtewerende metalen worden toegevoegd. Het mooie aan warmtewerend glas is dat het in de koude maanden de warmte wel gewoon binnenhoudt, in de warme maanden zal het de warmte echter gedeeltelijk weerkaatsen waardoor het aangenamer in uw woning of pand zal blijven. Hierdoor heeft u wel de lusten en niet de lasten van het glas. Er kleeft echter wel een klein nadeel aan het glas; het glas laat zo’n 5%  minder licht door dan ander glas. Zonwerend glas is verkrijgbaar in verschillende varianten en diktes. GlasNed24 kan u van een passend advies voorzien gericht op uw situatie.

Zonwerend glas plaatsen

Het professioneel plaatsen van warmtewerend glas is van cruciaal belang om de volledige voordelen te benutten. Wanneer het glas niet op de juiste manier is geplaatst zorgt dit voor een kortere levensduur. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie, waarbij ze rekening houden met alle isolatienormen en veiligheidsvoorschriften. Zo bent u verzekerd van een duurzame en effectieve warmtewering voor uw huis, kantoor of serre.

Zonwerend glas op maat bestellen

Bij GlasNed24 kunt u eenvoudig warmtewerend glas op maat bestellen dat aan al uw specifieke eisen voldoet. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen om ervoor te zorgen dat het warmtewerende glas perfect bij uw situatie past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste specificaties, zodat u optimaal kunt profiteren van de warmtewerende eigenschappen van het glas.

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.