Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

RUIT STUK?

088-2407 000

Klantbeoordeling bekijken

Triple glas

Voor degenen die streven naar de hoogst mogelijke isolatiewaarden en geluidsisolatie, is er triple glas. Triple glas, ook bekend als driedubbel glas, is een geavanceerd type isolatieglas dat bestaat uit drie glaslagen met twee luchtruimtes (of gasvullingen) ertussen. Deze extra luchtruimtes maken triple glas uitermate geschikt voor isolatie.

Voordelen van Triple Glas

De voordelen van triple glas zijn overtuigend:

  • Energiezuinig: Triple glas helpt je aanzienlijk te besparen op energiekosten, omdat het warmteverlies minimaliseert.
  • Ultiem comfort: Je ervaart een constant aangename temperatuur en verminderde tocht.
  • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik draagt bij aan een groenere toekomst.
  • Geluidsisolatie: Het minimaliseert geluidsoverlast, waardoor je geniet van een rustige binnenomgeving.

Hoe Goed Isoleert Triple Glas?

Triple glas staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Het biedt superieure thermische isolatie in vergelijking met traditioneel enkel glas of zelfs dubbel glas. De extra luchtruimtes en coatings helpen warmteverlies te minimaliseren, waardoor je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer. Daarnaast biedt triple glas ook uitstekende geluidsisolatie, waardoor je geniet van een rustige leefomgeving.

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Kies voor Triple Glas

Als je op zoek bent naar de ultieme isolatieoplossing voor je huis, is triple glas de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een gratis offerte of om je bestelling te plaatsen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je huis een comfortabele, energiezuinige oase wordt dankzij triple glas.

Triple Glas op Maat Bestellen

Bij Glasned24 kun je eenvoudig triple glas op maat bestellen dat voldoet aan al je specifieke behoeften. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw project.

Triple Glas Plaatsen

Het correct plaatsen van triple glas is van cruciaal belang om de voordelen optimaal te benutten. Wanneer triple glas niet goed wordt geplaatst kan het glas sneller lek raken, waardoor het glas minder lang meegaat. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen en veiligheidsvoorschriften.

Glasned24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal gecertificeerd en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: Glasned24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

Waarom voor Glasned24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling!

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Gratis inmeten van de ruit
Prijsopgave vooraf gegeven
Spoeddienst is altijd bereikbaar
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen!

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.