Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Isolatieglas

Isolatieglas is de sleutel tot energiezuinig en comfortabel wonen. Er zijn echter verschillende soorten isolatieglas met verschillende eigenschappen, waardoor u een weloverwogen keuze voor jouw wensen en huis moet maken. De glaszetters van GlasNed24 leveren elk soort isolatieglas en kunnen u een passend advies op maat geven voor uw situatie. Ontdek de voordelen van isolatieglas en leer meer over de verschillende opties, waaronder dubbel glas, HR+ glas, HR++ glas en triple glas.

Waarom voor Glasned24 kiezen?

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Dubbel glas: eenvoudige en effectieve isolatie

Dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit twee glaslagen met een luchtruimte ertussen. Dit zorgt voor een vermindering van warmteverlies en geluidsoverlast, waardoor uw woonomgeving direct aangenamer wordt. Het is een kosteneffectieve manier om uw huis beter te isoleren en energie te besparen.

HR+ glas: verhoog de isolatiewaarde

HR+ glas, oftewel hoogrendementsglas, gaat een stap verder dan gewoon dubbel glas. Met een dunne metaalcoating op het glas en een edelgas vulling biedt HR+ glas een nog betere isolatie. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten, waardoor u niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook geniet van een aangenamere leefomgeving.

Triple glas: topklasse isolatie

Voor degenen die streven naar de hoogst mogelijke isolatiewaarden en geluidsisolatie, is er triple glas. Dit geavanceerde glas bestaat uit drie glaslagen met twee lagen edelgas ertussen. Triple glas biedt ongeëvenaarde thermische prestaties en geluidsisolatie, wat het de ideale keuze maakt voor energiezuinige en drukke woonomgevingen.

HR++ glas: optimaal isolatie comfort

Wilt u een hogere isolatiewaarde bereiken? Kies dan voor HR++ glas. Dit type isolatieglas heeft een nog dikkere metaalcoating en een verbeterde gasvulling, waardoor het de warmte nog beter vasthoudt. HR++ glas is ideaal voor zowel koude winters als warme zomers, en het draagt bij aan aanzienlijke energiebesparingen.

088-2407 000

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Kwaliteit & service

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen hoge kwaliteit glasproducten en onze ervaren glaszetters in Amsterdam 
zijn allemaal gecertificeerd om uw glas op de juiste manier voor u te plaatsen. GlasNed24 is altijd telefonisch of per mail te bereiken om op al uw wensen of vragen antwoord te geven.

Waarom isolatieglas?

Het gebruik van isolatieglas is een investering in comfort, energie-efficiëntie en het milieu. Het vermindert warmteverlies, bespaart op stookkosten en draagt bij aan een groenere toekomst. 

Onze website biedt uitgebreide informatie over isolatieglas, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw huis. Ontdek hoe isolatieglas uw huis kan transformeren en neem vandaag nog stappen richting een comfortabeler en energiezuiniger thuis.

Isolatieglas op maat bestellen

Bent u op zoek naar isolatieglas op maat? Geen enkel probleem!

Bij GlasNed24 kunt u uw isolatieglas op maat laten maken. Wij zorgen ervoor dat uw glas op de juiste maat wordt gesneden en vervolgens kunnen onze glaszetters het glas voor u installeren. Het is mogelijk om elk type glas op maat te laten maken. Wij durven te stellen dat we altijd een oplossing voor uw glas kunnen voorzien.

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Neem contact op

088-2407 000

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.