Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

RUIT STUK?

088-2407 000

Klantbeoordeling bekijken

HR+ Glas

HR+ glas, oftewel hoogrendementsglas, gaat een stap verder dan gewoon dubbel glas. Met een dunne metaalcoating op het glas en een edelgas vulling biedt HR+ glas een nog betere isolatie dan dubbel glas. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten, waardoor je niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook geniet van een aangenamere leefomgeving.

Voordelen van HR+ Glas

De voordelen van HR+ glas zijn overtuigend:

  • Energiebesparing: HR+ glas helpt je om aanzienlijk te besparen op energiekosten, omdat het warmteverlies minimaliseert. 
  • Verbeterd Comfort: Je ervaart een constante en aangename binnentemperatuur, met minder tocht en koude plekken bij ramen. 
  • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent een kleinere ecologische voetafdruk. 
  • Geluidsisolatie: Het minimaliseert geluidsoverlast van buiten, waardoor je geniet van een rustige binnenomgeving.

Hoe Goed Isoleert HR+ Glas?

HR+ glas staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. De dunne metaalcoating en edelgas vulling zorgen voor minimale warmte overdracht, waardoor je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer. Dit type glas vermindert warmteverlies en draagt bij aan energie-efficiëntie. Bovendien biedt HR+ glas ook verbeterde geluidsisolatie, waardoor je geniet van een rustigere leefomgeving.

HR+ Glas op Maat Bestellen

Bij Glasned24 kun je eenvoudig HR+ glas op maat bestellen dat aan al je specifieke behoeften voldoet. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen, zodat je HR+ glas kunt kiezen dat perfect bij je project past.

HR+ Glas Plaatsen

Het correct plaatsen van HR+ glas is van essentieel belang om de voordelen optimaal te benutten. Wanneer het glas niet goed wordt geplaatst kan er sneller lucht bij het glas komen, waardoor het glas sneller lek raakt. Dit zorgt voor een kortere levensduur van het glas. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen en veiligheidsvoorschriften.

Kies voor HR+ Glas

Als je op zoek bent naar een isolatieglas oplossing die je huis comfortabeler en energiezuiniger maakt, is HR+ glas de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een gratis offerte of om je bestelling te plaatsen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je huis een energiezuinige oase wordt dankzij HR+ glas.

7 dagen per week, 24 uur per dag!

088-2407 000

Glasned24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal gecertificeerd en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: Glasned24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

7 dagen per week, 24 uur per dag!

Waarom voor Glasned24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling!

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Gratis inmeten van de ruit
Prijsopgave vooraf gegeven
Spoeddienst is altijd bereikbaar
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen!

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.