Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Glas op maat bestellen

Niet iedere ruit is hetzelfde, net als niet iedereen dezelfde afmeting voor zijn glas nodig heeft. Denk aan een raam met een afwijkende maat van de norm, een glasplaat voor een binnendeur, een glazen douchewand of een spiegel die u in een specifieke maat of vorm wilt; wanneer er afwijkende maten zijn, vergt dit maatwerk. Gelukkig kan GlasNed24 u helpen bij het realiseren van glas op maat. 

Bent u op zoek naar glas op maat? Geen enkel probleem! Bij GlasNed24 kunt u uw glas op maat bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw glas op de juiste maat wordt gesneden en vervolgens kunnen onze glaszetters, indien gewenst, het glas voor u installeren. Het is mogelijk om bijna elk type glas op maat te laten maken. Wij durven te stellen dat we altijd een oplossing voor uw glas kunnen voorzien.

Wat kost glas op maat?

De prijs van glas op maat is afhankelijk van het type glas en de grootte van het glas. Enkel glas is bijvoorbeeld goedkoper dan dubbel glas. Enkel glas isoleert echter minder goed dan dubbel glas, waardoor het rendement hiervan weer lager ligt. Kijk goed naar uw situatie om in te schatten waar u de meeste behoefte aan heeft. Indien u advies wenst over het type glas, de isolatiewaardes van glas of advies wilt over de beste optie voor uw situatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u van een passend advies voorzien voor de door u geschetste situatie.

Welke soorten glas kan ik op maat bestellen?

Het is mogelijk om elk type glas in ons assortiment op maat te maken. Denk hierbij aan alle soorten isolatieglas, enkel glas, figuurglas, geluidswerend glas, warmtewerend glas of glas met ventilatieroosters erin verwerkt. Het is mogelijk het glas in verschillende afmetingen en diktes te realiseren. Op zoek naar passend advies? Onze klantenservice helpt u graag met het meedenken voor uw specifieke situatie.

Eigen slijperij

GlasNed24 heeft de beschikking over zijn eigen slijperij, waardoor de mogelijkheden van het maken van glas oneindig zijn. Elke hoek, elke maat en elk type glas kunnen wij hierdoor voor u ontwerpen. Hierdoor kunnen we u altijd voorzien van een passende oplossing, op maat voor u gemaakt.

Glas op maat laten installeren

GlasNed24 heeft bijna tien jaar ervaring in het plaatsen van glas op maat. Onze glaszetters zijn allemaal gecertificeerd en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas.

Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking of kan het voor u op maat maken. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.