Skip to main content

Klantbeoordeling bekijken

Klantbeoordeling bekijken

Geluidswerend glas

Niet elke plek is even rustig. U kunt bijvoorbeeld in een drukke omgeving , in de buurt van een vliegveld of bij een tramstation wonen. Ook voor kantoorpanden kan het fijn zijn een geluidswerende ruimte te creëren waar u bijvoorbeeld kan vergaderen of belangrijke gesprekken kunt voeren zonder dat iemand het hoort. Gelukkig is hier geluidswerend glas voor. Afhankelijk van het type glas dat u kiest kan geluidswerend glas het geluid ofwel reflecteren ofwel absorberen.

Verschillende vormen van geluidswerend glas

Er zijn verschillende manieren hoe u glas beter geluidswerend kan maken. De beste manier is door het gebruik van akoestisch gelaagd glas. Tussen het dubbelglas van geluidswerend glas zit een speciaal folie die de trillingen van het geluid tegenhoudt, waardoor er minder geluid binnenkomt. Ook is het mogelijk door het gebruik van dubbel of triple glas. In principe geldt: hoe breder de spouw, hoe beter het glas geluid isoleert. GlasNed24 kan u van een passend advies voorzien gericht op uw situatie.

Geluidswerend glas plaatsen

Het professioneel plaatsen van geluidswerend glas is van cruciaal belang om de volledige voordelen te benutten. Wanneer het glas niet op de juiste manier is geplaatst zorgt dit voor een kortere levensduur. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie, waarbij ze rekening houden met alle isolatienormen en veiligheidsvoorschriften. Zo bent u verzekerd van een duurzame en effectieve geluidswering voor uw huis.

Geluidswerend glas op maat bestellen

Bij GlasNed24 kunt u eenvoudig dubbel glas op maat bestellen dat aan al uw specifieke eisen voldoet. We bieden verschillende glasdiktes en afwerkingen om ervoor te zorgen dat het dubbel glas perfect bij uw huis past. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste specificaties, zodat u optimaal kunt profiteren van de isolerende eigenschappen van dubbel glas.

GlasNed24 is al bijna 10 jaar uw glaszetter. Onze glaszetters zijn allemaal vakkundig en hebben meerdere jaren aan ervaring om u te voorzien van veilig en goed gezet glas. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, isolatieglas, figuurglas of glas met ventilatieroosters erin: GlasNed24 heeft het tot zijn beschikking. Bel direct om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte op maat aan.

RUIT STUK?

Waarom voor GlasNed24 kiezen?

Verzekerd? Wij helpen met de afhandeling

Snel geholpen
Advies op maat
Vakkundig personeel
Noodoplossing mogelijk
Prijsopgave vooraf gegeven
Oude glas nemen we direct mee

Ontdek wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen en feedback van tevreden klanten over onze diensten en producten.